ESKİŞEHİR / İNÖNÜ - Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu

Oklubalı Sabri Kahvecioğlu Ortaokulu

Oklubalı Mah.İnönü Cad.No 63 İnönü / ESKİŞEHİR
Vizyon
Atatürkçü çağdaş, demokratik öğrenmeyi öğrenmiş, kişilikli, sorumluluk sahibi, akademik ve sosyal becerisi yüksek bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, becerili, sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz örnek davranışlarımızla, öğrencilerimizle, velilerimizle ve çevremizle el ele, omuz omuza, daima iyiye, güzele, doğruya ilkesiyle eğitim öğretim vermekteyiz.
Başarılar
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı; Bilardo: Okullar arası Yıldız Kızlar İl 2. İl 4. - Yıldız Erkekler İl 2. Yıldız Kızlar Türkiye 7. Bilek Güreşi: Okullar arası Yıldız Kızlar 35 Kg Sağ-Sol Kol İl 1. 40 Kg Sağ Kol İl 2. Sol Kol İl 4. 60 Kg Sağ-Sol Kol İl 1. - Yıldız Erkek 60 Kg Sağ-Sol Kol İl 1. Eskişehir Grup Yıldız Kızlar 35 Kg Sağ-Sol Kol Grup 2. - Yıldız Erkek 65 Kg Sağ Kol Grup 3. Bocce: Okullar arası Küçük Kızlar İl 3. - Yıldız Kızlar İl 4. Küçük Erkekler Bocce Volo Basamak İl 1. - Yıldız Erkekler Bocce Volo Basamak İl 2. Yıldız Kızlar Bocce Volo Basamak İl 1. Dart: Okullar arası Yıldız Kızlar İl 3. Floor Curling: Okullar arası Küçük Erkekler İl 1. - Küçükler Karma İl 4. - Yıldız Kızlar İl 3. Düzce Grup Küçük Erkekler Grup 1. - Yıldız Kızlar Grup 4. Oryantiring: Okullar arası Yıldız Kızlar İl 1. - Balıkesir Grup 3. - Mersin Türkiye 10.
Saat 8,50 da başlayıp 8 ders saati olduğu gün 17,00 da dersler bitmektedir.
Ulaşım
İl merkezinden saatte bir araç bulunmaktadır. İlk aracın otogardan hareket saati 07,00 dır.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yerinde kiralık konut sıkıntısı yaşandığından öğretmenler il merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.
İl merkezine 30 km, ilçe merkezine 8 km uzakta bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Bilardo, Bilek Güreşi, Bocce, Dart, Geleneksel Okçuluk, Floor Curling, Oryantiring branşlarının yanı sıra takım sporlarında faaliyetler düzenlenerek gerek okullar arası gerekse kulüp bazında yarışmalara katılım sağlanmakta, öğrencilerimiz katıldıkları faaliyetlerde derece almaktadır.